Over Zoranet

Zoranet loopt harder

Onafhankelijk provider voor zakelijke markt

Zoranet is sinds 1996 een onafhankelijke provider voor de zakelijke markt in Nederland, België en Duitsland en een ACM geregistreerde telefoonmaatschappij. Typische Zoranet gebruikers zijn retailorganisaties vanaf één tot honderden vestigingen, (thuis)zorginstellingen, accountantsorganisaties, ingenieursbureaus en (semi) overheidsinstellingen van klein tot heel groot. 

Zoranet hanteert een beleid gericht op continuïteit en vakkennis. Zoranet prefereert specialisten boven generalisten. Keuzes worden gemaakt vanuit kennis, ervaring en inzicht met een eindgebruiker als uitgangspunt. 

Onderscheidend is Zoranet met de supportdesk. Bij ons geen wachtstanden of instromers op de supportdesk: u wordt direct geholpen door een ervaren netwerkengineer. 

Glasvezel, DSL, HFC, WiFi en 3G/4G

Zoranet levert vaste verbindingen op basis van DSL, glasvezel en HFC. Draadloze verbindingen bieden we als straalverbinding, managed WiFi en gesloten communicatie over 3- en 4G. Vanuit high-end datacenters bieden we e- mail, hosting, co-locating, managed security en domeinnamen ten behoeve van webhosting. 

Onderdeel van Ziggo Zakelijk

In mei 2013 werd Zoranet door een overname onderdeel van Ziggo, een organisatie met het grootste glasvezelnetwerk van Nederland, een omzet van ruim 2.5 miljard euro op jaarbasis en meer dan 2600 vaste medewerkers. Ziggo is sinds 2013 ISO 9001 gecertificeerd. Binnen Ziggo opereert Zoranet als een zelfstandig onderdeel voor de zakelijke markt, met eigen directie, kantoren, administratie en operaties.

Kijk voor meer informatie op ziggozakelijk.nl